Новый кросовер от Шкоды или тайна за семью печятями.

Информация о событиях из автомобильного мира

Сообщение SVI » 25 окт 2014, 11:03

Інформація про те, що в 2015 році Skoda представить свій другий кросовер, підтверджується. За даними німецького видання AutoBild, з технічної точки зору цей кросовер буде являти собою фактично копію нового Volkswagen Tiguan. Однак головна «фішка» чеського автомобіля буде полягати в тому, що він виявиться помітно крупніше Tiguan.

Таким чином, Skoda зможе вдало розвести по нішах два своїх кросовера – Yeti буде маленьким і відносно недорогим, а новий автомобіль (швидше за все, він отримає ім’я Snowman), виявиться більшим і вже недешевим.

Раніше глава Skoda Вінфрід Фаланд заявляв, що новий кросовер вийде на ринок лише в 2016 році. Але не виключено, що в чеській компанії вирішили прискорити запуск новинки. Що ж до самого Skoda Snowman, поки що жодних офіційних подробиць не розкривається. Очікується, що під капотом Skoda Snowman виявляться бензинові двигуни серії TSI об’ємом 1,4 (150 к.с.) і 2,0 (180 і 220 к.с.) літра. Дизелі представлятимуть два 2,0-літрові агрегати TDI потужністю 150 і 184 к.с. Крім того, не виключається і поява гібридної версії.
SVI

Сообщение Dimon » 15 окт 2015, 11:36

Двигатель в 1,4 L для кроссовера звучит как издевательство или "понты". :lol:
Dimon

Сообщение Lara » 07 дек 2015, 13:02

Я понимаю выражение "отложенный спрос" но думаю, что многим украинцам будет не по карману покупать такие тачки. :cry:
Lara

Вернуться в Автоновости