Оновленная Шкода Фабия.

Информация о событиях из автомобильного мира

Сообщение SVI » 09 мар 2018, 17:12

Офіційна презентація оновленої Skoda Fabia

На автосалоні в Женеві публіці представили універсал і хетчбек Skoda Fabia актуальної генерації. Обидві машини зазнали зовнішнього і внутрішнього рестайлінгу, і другий виявився істотніше першого.

Изображение
Інтер'єр хетчбека Skoda Fabia оновлений панеллю приладів, опційно доступною в цифровому виконанні. Крім того, автомобіль отримав інші передні крісла і інший мультимедійний комплекс з 6,5-дюймовим часкріном і підтримкою мобільних сервісів Apple CarPlay, Android Auto і MirrorLink. Skoda Fabia тепер оснащується новими рішеннями активної і пасивної безпеки. Хетчбек можна укомплектувати системами моніторингу сліпих зон, аварійного гальмування, запобігання зіткнень.

Изображение
Також для машини передбачений автоматичний паркувальник. В оновлених універсалі і хетчбеку Skoda Fabia більше не використовуються дизельні мотори. Тепер для моделі передбачена виключно бензинова лінійка літрових "трійок" тягою 60, 75 і 110 к.с. Машини комплектуються МКПП або РКПВ DSG з подвійним зчепленням.

Изображение
SVI

Сообщение Lara » 09 мар 2018, 18:15

И я такую же хочу, хочу, хочу. :o
Lara

Сообщение Dimon » 09 мар 2018, 18:25

Маловато информации. :?
Dimon

Вернуться в Автоновости